• Traditie en innovatie, handgemaakt in Italië.

Profiel Zamberlan

Sinds 1929
Stichter: Guiseppe Zamberlan
Locatie: Torrebelvicino, Italië
Eigendom van Maria & Marco Zamberlan

Over Zamberlan

Wie de perfecte wandelschoen zoekt, komt uit bij Zamberlan. Dit Italiaans familiebedrijf maakt comfortabele wandelschoenen in alle categorieën. Hun gamma reikt van de comfortabele vrijetijdsschoen, langs het ganse A, A/B, B, B/C, C en D gamma, tot de perfecte boots voor 8000m+ beklimmingen. Voor platte, smalle en magere voeten, maar ook voor volle, brede voeten van dames, heren, jeugd en kinderen. Met hoge of lage schacht, smalle of brede leest, lage of hoge wreef en alles ertussen heeft Zamberlan innovatieve topproducten in huis om uw voeten optimaal te ondersteunen.

Hiking

Zamberlan is het favoriete schoenenmerk van avontuurlijke wandelaars. Tijdens hikings voelen deze bergschoenen immers aan als comfortabele pluimgewichten, wat op een uitdagende wandeling een absolute must is voor doorwinterde hikers.

Zamberlan gamma:

Hiking

Trekking

Approach

Alpinisme

Klimmen

Lifestyle

Natuurbeheer & Jacht

Contact – Zamberlan

België & Luxemburg

Bjorn Verelst
+32 475 47 65 78
bjorn@elementsbvba.be


Nederland

Patrick Hulleman
+31 6 1503 46 84
patrick@elementsbvba.be


Lennard van den Boom
+31 6 8332 17 34
lennard@elementsbvba.be

Trekking & backpacking

De functionele bergschoenen van Zamberlan zijn sinds 1929 de trouwe reisgezel van fanatieke trekkers, die graag door ruig gebied marcheren. Voor trekkings door berg en dal zijn ultiem draagcomfort, stabiliteit en duurzame kwaliteit immers topprioriteit.

Klimmen

Zamberlan heeft in zijn innovatieve schoenencollectie ook comfortabele en uiterst technische klimschoenen. Ze geven perfecte frictie en controle bij het boulderen en klimmen. Sportklimschoenen zijn ook geschikt voor langere routes, indoor en alpine.

Alpinisme

Zamberlan heeft in zijn innovatieve schoenencollectie ook robuuste bergschoenen voor doorwinterde alpinisten. Deze alpine schoenen zijn niet enkel duurzaam, maar tegelijk ook warm, licht en comfortabel, ook bij lange tochten. Een volledig gamma wacht op u telkens met een eigen kunnen: lichte tochten, routes in de Alpen, Himalayatochten, ijsklimmen en technische alpine bergbeklimmingen.

Approach

Zamberlan heeft in zijn innovatieve schoenencollectie ook approach-schoenen, die het midden houden tussen een klassieke wandelschoen en een klimschoen voor in de bergen. Deze comfortschoen combineert het beste van twee werelden.

Natuurbeheer & Jacht

De duurzame wandelschoenen van Zamberlan zijn bruikbaar voor wandelen, trekken, klimmen, maar ook natuurbeheer en jacht. Deze robuuste schoenen en laarzen bieden tijdens de jacht voldoende bescherming op ruiger terrein, maar behouden hun comfort.

Lifestyle

De duurzame wandelschoenen van Zamberlan zijn bruikbaar voor alle lifestyle toepassingen, zoals wandelingen, fietstochten en dagelijks gebruik. De ultieme pasvorm ondersteunt platte, smalle en magere voeten, maar ook volle, brede voeten van dames, heren, jeugd en kinderen.