• Ontwerpt hoogstaande donsproducten voor het extreme én alledaagse buitenleven

Profiel Yeti

Sinds 1983
Stichters: Sabine & Bernd Exner
Origine: Görlitz, Duitsland
Eigendom van Nordisk Outdoor

Over Yeti

Als donsspecialist maakt Yeti slaapzakken en andere donsproducten. Gevuld met Crystal Down, Europese kwaliteitsdons afkomstig van de Poolse witte Koluda-gans met hoge CUIN-waarde. De fill power en zuiverheid staan garant voor een hoog isolerend vermogen, een extreem licht gewicht en uitzonderlijke compactheid. Geïmpregneerd dons van de Crystal Down Dry-producten is waterbestendig, blijft langer warm en droogt sneller. Deze hoogwaardige kwaliteitsdons kan u best met de nodige zorg (laten) wassen, drogen en bewaren, maar ook makkelijk laten bijvullen.

Slaapzakken

Yeti is gespecialiseerd in donzen slaapzakken, die extreme kou en andere weersomstandigheden in het hooggebergte probleemloos de baas kunnen. Daar zorgen de hoge CUIN-waarden van 800+ CUIN en zelfs 900+ CUIN voor. Zowel de mummy-slaapzak als het dekenmodel zijn vervaardigd in hoogkwalitatieve ganzendons, wat maakt dat ze comforttemperaturen hebben voor elk seizoen. De Yeti-slaapzakken zijn klein, compact en uiterst licht in gewicht, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn door elke reiziger. Yeti heeft de beste slaapzakken in dons voor dames en heren.

Yeti gamma

Slaapzakken

Donskledij

Expeditie dons

Contact – Yeti

België & Luxemburg

Bjorn Verelst
+32 475 47 65 78
bjorn@elementsbvba.be

Expeditie Dons

Yeti is het favoriete donsmerk van bergbeklimmers en expeditieteams, omdat ze zo’n goede bescherming bieden tegen extreme kou en andere weersomstandigheden. Dit in combinatie met een extreme compactheid en ultra lichtgewicht. Uitgerust met een donsjas, donsbroek en andere kwalitatieve donsproducten van Yeti kunnen avonturiers elke alpiene expeditie aan. Tijdens extra gure avonden en nachten houden de donzen pantoffels uw voeten gezellig warm. Dankzij hun compact formaat en licht gewicht neemt u ze echt overal meer naartoe.

Donskledij

Yeti heeft een gamma duurzame kwaliteitskledij in dons, voor zowel dames als heren die houden van hikings en trekkings in de bergen. De donskledij is bij Elements verkrijgbaar op aanvraag.