• Perfecte hoeden voor reizigers en buitenmensen

Profiel Sunday Afternoons

Sinds 1992
Stichter: Robbin & Angeline Lacy
Origine: Ashland, Oregon, USA
Eigendom van Robbin & Angeline Lacy

Over Sunday Afternoons

Sunday Afternoons heeft de ruimste keuze in outdoor hoeden, mutsen en petten: duurzaam, maar altijd in de mode. Een fedora deukhoed in vilt oogt altijd stijlvol, een trucker cap is strak en stoer, een havana hoed houdt het hoofd steeds koel, een gezellige beanie muts is een must in de winter en een traditionele bucket beschermt met zijn brede rand uw gezicht, oren en nek tegen de zon én de regen. Sunday Afternoons staat bekend voor zijn functionele wandelhoeden voor mannen, vrouwen en kinderen: ze zijn opvouwbaar, sneldrogend en met uv-beschermingsfactor 50.

Performance

De functionele en stijlvolle hoeden, petten en mutsen van Sunday Afternoons tillen uw sportprestaties ter land, ter zee of in de lucht in alle weersomstandigheden naar een hogere niveau. Ze zijn immers waterbestendig, opvouwbaar, sneldrogend en met uv-beschermingsfactor 50.

Sunday Afternoons gamma

Hoeden

Petten

Waterdichte hoeden

Zonnebescherming

Lifestyle

Mutsen

Voor heren, dames & kinderen

Contact – Sunday Afternoons

België & Luxemburg

Yan Trouwen
+32 476 57 55 70
yan@elementsbvba.be


Nederland

Patrick Hulleman
+31 6 1503 46 84
patrick@elementsbvba.be


Lennard van den Boom
+31 6 8332 17 34
lennard@elementsbvba.be

Lifestyle

Hoedje af voor Sunday Afternoons, want hun comfortabele hoeden, petten en mutsen zijn bruikbaar voor alle vrijetijdstoepassingen, zoals (strand)wandelingen, fietstochtjes, een muziekconcert, een picknick in het park, kortom dagelijks gebruik in stijl.

Kinderen

Kleine kinderhoofdjes moeten we optimaal beschermen tegen de zon. De hoeden en caps van Sundays Afternoons zijn gedroomde speelkameraadjes in de zomer, zoals fedora’s of buckets met extra nekbescherming, petten geschikt om mee te zwemmen of hoedjes met uv-beschermingsfactor 50.