• De grenzen van Merinowol verleggen

Profiel Smartwool

Sinds 1994
Stichters: Peter & Patty Duke
Origine: Steamboat Springs, Colorado USA
Eigendom van VF Europe
actieve strijd tegen mulesing praktijken

Over Smartwool

Merinowol die er goed uitziet én nog beter werkt. Dat is Smartwool in een notedop. Smartwool heeft een collectie voor mannen, vrouwen én kinderen. Hun hoogstaande reputatie hebben ze zonder twijfel te danken aan hun sokken. Deze zijn zowel functioneel als ook in design uitermate innovatief: een must voor elke hippe vogel!

Sokken

Het leven is te kort voor saaie sokken! Smartwool heeft een collectie die funky aan functie koppelt. Ze zien er niet enkel goed uit, maar Smartwool sokken laten je echt op wolkjes lopen. Dankzij hun natuurlijk vochtafvoerend vermogen, zijn hun sokken uit merinowol een verwennerij. Nooit meer zorgen maken om je schoenen uit te trekken: geur of gestoomde voeten zijn verleden tijd. Zowel voor stevige avonturen maar evengoed voor de dagdagelijkse urban jungle.

Smartwool gamma:

Sokken

Kledij

Accessoires

Lopen

Fietsen

Stappen

Reizen

Compressie

Vissen & Jacht

Ski & Snowboard

Casual

Dames, Heren & Kinderen

Contact Smartwool

België & Luxemburg

Dominic Declercq
+32 475 69 04 06
dominic@elementsbvba.be


Nederland

Patrick Hulleman
+31 6 1503 46 84
patrick@elementsbvba.be

Lennard van den Boom
+31 6 8332 17 34
lennard@elementsbvba.be

Kleding

De kledij van Smartwool is de perfectie fusie tussen alledaags stijlvol zijn en prestatie. Hun kledij zit altijd perfect op je vel, ongeacht wat de dag brengt. Elk stuk heeft een mix van technische prestatie met easy-on comfort, zonder te moeten inboeten op één van de twee. De kledinglijn omvat alle basics: ondergoed, t-shirts, hoodies en jasjes. En door de merinowol samenstelling breng je nog eens minder tijd door aan de wasmachine!

Ondergoed

Wie zit nu eigenlijk in met ondergoed? Tenzij het ons in de steek laat! De Smartwool ondergoed collectie geeft je een ongelooflijk comfort op jouw huid, voorzien van de juiste details zoals flatlock naden of brede elastische banden. Dankzij de Core Spun technologie, blijft jouw favoriete ondergoed altijd in vorm, zelfs als de temperatuur oploopt.

De schapen

Hun merinoschapen zijn hun trots: deze beestjes krijgen de beste zorgen. Smartwool houdt streng toezicht op de traceerbaarheid van hun wol. Ze werken samen met boerderijen die duurzame zorg voor hun dieren, landgoed én medewerkers hoog in het vaandel dragen.

Baselayer

Door hun merinovezel rond een nylon kern te weven (Core Spun Technology), geeft Smartwool extra duurzaamheid én prestatie aan hun textiel. Met deze technologie en hun 100% tevredenheid garantie ben je zeker van een ongekend comfort op al jouw avonturen. De Smartwool baselayers houden je feilloos warm in koud weer of koel in warm weer. Hun 150 en 250 lijn zijn heuse benchmarks in de outdoor sector.