• Innovatieve en kwalitatieve tassen sinds 1974

Profiel Osprey

Sinds 1974
Stichter: Mike Pfotenhauer
Origine: Santa Cruz, California, USA
Eigendom van Mike Pfotenhauer
Lid EOCA

Over Osprey

Osprey is het favoriete rugzakkenmerk van avontuurlijke wandelaars en trekkers. De functionele rugzakken van het Californische merk Osprey zijn al sinds 1974 de trouwe reisgezel van fanatieke backpackers. Voor trekkings en andere avonturen door berg en dal wil u enkel de beste trekkingrugzak. Ook voor lopers en fietsers heeft Osprey een gamma aan lichtgewicht rugzakken met een naadloze pasvorm aan het lichaam. Wie z'n topprestaties op de werkvloer levert, zal zeker z'n gading vinden in hun collectie tassen en rugzakken voor woon-werkverkeer.

Hiking

Osprey is het favoriete rugzakkenmerk van avontuurlijke wandelaars en trekkers. Dankzij de AirScape Mesh staan de rugzakken synoniem voor ultiem draagcomfort. Dit revolutionaire trampolinesysteem zorgt immers voor een verhoogde ventilatie en dus een koelere en minder bezwete rug. Dit is op een uitdagende trektocht een absolute must voor doorwinterde hikers die te voet reizen. Tijdens hikings voelen deze reistassen bovendien aan als pluimgewichten met een prima stabiliteit.

Osprey gamma:

Hiking

Backpacking

Lopen en fietsen

Klimmen en alpinisme

Communting

Kinderdragers en jeugd

Reistassen & reisaccessoires

Contact – Osprey

België

Dominic Declercq
+32 475 69 04 06
dominic@elementsbvba.be

Backpacking

De functionele rugzakken van het Californische merk Osprey zijn al sinds 1974 de trouwe reisgezel van fanatieke backpackers. Voor trekkings en andere avonturen door berg en dal wil u enkel de beste trekkingrugzak. U kan hem volledig afstellen op uw lichaam door de stabilisatiebanden, schouderriemen, borstgesp en heupband op uw maat aan te passen. Zo blijft uw rug gespaard van het grootste gewicht en leunt het draagstel soepel op de heupen. De comfortabele rugzakken van Osprey verschillen in literinhoud. Uiteraard hebt u een ruime keuze aan bijhorende accessoires zoals transporthoes, regenhoes en bevestiging voor wandelstokken.

Kinderdragers en jeugd

Jong geleerd is oud gedaan, dus ontwerpt Osprey ook kinderdragers volgens de hoogste veiligheidsnormen. Uw baby of kind past perfect in deze geïntegreerde trekkingrugzak. Het rugsysteem en beweegbaar kinderzadel zijn verstelbaar, net als het veiligheidsharnas en de voetsteuntjes van deze child carrier. Eens ze wat groter zijn, vinden ook kinderen bij Osprey een trekkingrugzak die hen op het lijfje geschreven is.

Klimmen en Alpinisme

De innoverende klimrugzakken van Osprey zijn volledig toegespitst op de wensen van alpinisten en klimmers: top in comfort, lichtgewicht en alle bewegingsvrijheid. De backpacks hebben dankzij allerlei lussen en riemen namelijk verschillende mogelijkheden voor het opbergen en bevestigen van materiaal, zoals ijsbijlen, crampons, klimtouw, klimgordel, helm …

Trailrunning, lopen en fietsen

Osprey is er ook voor lopers en fietsers. De looprugzakken en fietsrugzakken zijn echte lichtgewichten, wat hen tot ideale partners maakt tijdens mountainbiketrips, looptochten en trailruns. De rugzak sluit naadloos aan op het lichaam, waardoor bikers en lopers nauwelijks merken dat ze hem dragen. Hij laat zich bovendien handig organiseren met een ruim hoofdvak, voorzak, extra opbergzakjes en plaats voor een waterreservoir.

Reistassen en accessoires

Met de innovatieve duffels van Osprey neemt u gemakkelijk al uw spullen mee op reis. Met de carry-on trolleys loopt alles letterlijk op wieltjes, maar andere duffels kan u eenvoudig aanpassen naar een draagsysteem. Zo hoeft u niet te sleuren met de reistas, maar draagt u hem voor korte afstanden even op uw rug. Sommige reistassen zijn dan weer ideaal als handbagage op het vliegtuig, want ze zijn compact, stevig en licht in gewicht. Osprey heeft daarnaast nog tal van functionele accessoires, zoals toiletzakken en heuptasjes, maar ook flightbags en regenhoezen.

Commuting / Woon- & werkverkeer

‘Work hard, but commute harder’, zeggen ze bij Osprey. Om het dagelijks woon-werkverkeer af te leggen is een functionele rugzak namelijk geen overbodige luxe. Laptop, tablet en andere technische spullen zitten veilig en droog, dankzij de gevoerde laptophoes en goed zichtbare regenhoes.

Reisaccessoires Osprey

Osprey gaat een stap verder in z'n reiscollectie en voegt voor F17 een nieuwe reeks accessoires toe: stuff duffels, totes & rugzakjes, packing cubes, RFID portefeuilles, boot cubes, toilettassen, etc. Telkens ultra licht én compact, een must voor elke reiziger.