• Scandinavisch buitensport materiaal voor zowel extreem als recreatief gebruik

Profiel Nordisk

Sinds 1901
Stichter: H.O. Lange
Origine: Kopenhagen, Denemarken
Privaat eigendom van oa. Erik Moller
Lid van BSCI, volgt REACH-richtlijnen

Over Nordisk

Het Deense bedrijf Nordisk staat in de eerste plaats bekend om zijn duurzame en comfortabele tenten. Het streeft daarbij de Scandinavische waarden na van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Dankzij hun uitmuntend technisch ontwerp zijn de tenten van Nordisk stevige constructies opgebouwd uit lichtgewicht materialen.

Tenten

Er zijn compacte trekkingtenten voor 2, 3 of 4 personen in nylon of polyester, allemaal even comfortabel en stabiel. Ideaal om met baby’s of kleine kinderen in te kamperen. Nordisk heeft ook een speciale reeks van ultralichtgewichten met volwaardige tenten vanaf 490 gram! De beste keuze voor doorwinterde backpackers. Tentstokken, YKK-ritsen, grondzeil, voortent, tarp, DAC-stokken, haringen, piketten en andere accessoires van Nordisk-tenten zijn steevast bestand tegen hoge windsnelheden en barre weersomstandigheden.

Nordisk gamma

Tenten

Katoenen Tenten - Legacy

Slaapzakken & matjes

Koken en opeten

Accessoires

Contact Nordisk

België & Luxemburg

Bjorn Verelst
+32 475 47 65 78
bjorn@elementsbvba.be

Legacy: Katoenen Tenten

Nordisk Legacy is een collectie ruime katoenen tenten in originele vormen zoals een tipi, een klokvorm of een klassieke familietent. Deze kampeertenten met glamping-allures bieden voldoende ruimte aan 2, 3 of 4 personen, maar er zijn ook tenten voor 6, 8 tot zelfs 40 personen. Deze waterdichte tenten in katoen/polyester zijn robuust en tijdloos, en kunnen snel en eenvoudig worden opgezet. De Nordisk Legacy-tenten met grote voorruimte en brede vooringang kunnen gecombineerd worden met een tarp, grondzeil of andere opties.

Bestek, eetwaar en accessoires

Nordisk proeft graag van andere horizonten en doet dit steevast met kwalitatief bestek en kookgerief. Borden, bekers, messen, vorken, lepels, sporks en nog veel meer zijn vervaardigd in aluminium of titanium: licht, stevig en compact.

Slaapzakken en slaapmatten

Nordisk is gespecialiseerd in compacte slaapzakken en slaapmatten voor trekkings. De Nordisk-slaapzakken zijn klein, licht en wasbaar in de wasmachine. Zowel de mummy-slaapzak als het dekenmodel zijn verkrijgbaar in dons of synthetische vezels en hebben comforttemperaturen voor elk seizoen. Dankzij de geïsoleerde slaapmatten vreest geen backpacker nog voor extreme kou of rugpijn. Deze comfortabele lichtgewichten zijn self-inflatable en makkelijk te bevestigen aan de rugzak.