• Licht, sterk, compact

Profiel Helinox

Sinds 2013
Stichter: Jeh Kun Lah
Origine: Incheon, Zuid-Korea
Eigendom van DAC company
Duurzaamheid: ontwikkeling green anodizing (DAC)

Over Helinox

Helinox is wereldleider in innovatieve lichtgewicht uitrusting en trekkingmeubilair. Hun draagbare stoelen, veldbedden, tafels, wandelstokken en paraplu's zijn vooruitstrevend qua design en vernieuwing. Niet enkel de lichtste maar meteen ook de sterkste producten op de markt.

Veldbedden

Sjouwen met een loodzwaar veldbed is dankzij Helinox helemaal verleden tijd. Voor de kampeerder die een pak ruimte en gewicht bespaart zonder in te boeten aan comfort en voor de trekker die voortaan het slaapplezier van een bed ervaart zonder een zware rugzak. De lichtste versies zetten maar 1075g op de weegschaal en dragen vlot tot 120kg. Waar droom jij van op jouw tocht? Een Helinox bed?

Helinox gamma:

Stoelen

Tafels

Veldbedjes

Wandelstokken

Paraplu's

Contact Helinox

België & Luxemburg

Bjorn Verelst
+32 475 47 65 78
bjorn@elementsbvba.be


Nederland

Patrick Hulleman
+31 6 1503 46 84
patrick@elementsbvba.be

Lennard van den Boom
+31 6 8332 17 34
lennard@elementsbvba.be

Stoelen

De Chair One die in 2012 op de markt kwam ontketende een revolutie op de outdoor-markt. Nu is dit prijswinnend icoon vergezeld van een ganse collectie andere Helinox stoelen, telkens met hun eigen doel. Helinox maakt komaf met plaatsgebrek of teveel gewicht. Nu zit elke stapper, fietser, peddelaar en avonturier goed tijdens zijn of haar tocht: super compact, hyper licht, mega sterk, indrukwekkend comfortabel.

Tafels

Een goed avontuur is altijd een ode aan comfort. En soms kan dat comfort gewoon mee op avontuur. De tafels van Helinox volgen de strakke eisen van lichtheid - compactheid - sterkte. Ze maken een einde aan het jongleren met kampeerborden en bekers. En houden tegelijk jouw kostbare spullen uit het zand en van de vochtige grond.

Tactical

De tactical reeks van Helinox is speciaal ontwikkeld voor die avonturiers die het hun uitdaging tegemoet treden met een groter doel: anderen beschermen. Deze serie geeft de baanbrekende producten van Helinox de extra touch om geruisloos te dienen waar ze zo min mogelijk moeten opvallen.

Wandelstokken

Wandelstokken mag je nooit onderschatten: ze doen méér dan enkel stabiliteit toevoegen. Helinox is dan ook trots om de lichtste en sterkste wandelstokken te kunnen aanbieden. Gemaakt uit het revolutionair TH72M aluminium. Voor welk avontuur je ook kiest, er is altijd een Helinox wandelstok die je verder én sneller vooruit helpt.