• Plastic free & ocean friendly lunchware

Profiel ECOlunchbox

Sinds 2009
Stichter: Sandra Ann Harris
Origine: California, USA
Eigendom van Sandra Ann Harris
Mission-based Social Enterprise

Over ECOlunchbox

ECO Lunchbox is een merk van milieuvriendelijke, duurzame boterhamdozen en snack containers. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en siliconen om een alternatief te bieden voor Tupperware, curver en andere plastic brooddozen. De ECO Lunchboxes zijn plastic- en BPA-vrij, wat hen tot een gezonde oplossing maakt voor mens en milieu. Bovendien zien ze er met hun retro design nog origineel en hip uit. Deze stijlvolle broodtrommel heeft verschillende vormen, afmetingen en compartimenten: rond, ovaal of rechthoekig, met 1, 2 of 3 compartimenten, voor kinderen of voor extra grote eters…

ECOlunchboxes zijn verkrijgbaar in handige kits, waarbij de stapelbare brooddoos gepaard gaat met bijvoorbeeld een spork in bamboe of rvs, inox kampeerborden met vakjes of een kleurrijke tas!
De snack containers zijn handige meeneembakjes in roestvrij staal, die in de vaatwasser mogen. Dit duurzame snackbakje is ideaal voor fruit, nootjes of een ander tussendoortje voor onderweg.

ECOlunchbox gamma

Blue Water Bento

Lunch Kits

Snack Containers

Bento Accessoires

Lunchtrays & sporks

Contact – ECOlunchbox

België & Luxemburg

Bieke Vanduffel
+32 494 47 45 27
bieke@elementsbvba.be


Yan Trouwen
+32 476 57 55 70
yan@elementsbvba.be


Nederland

Patrick Hulleman
+31 6 1503 46 84
patrick@elementsbvba.be

Lennard van den Boom
+31 6 8332 17 34
lennard@elementsbvba.be

Giftige stoffen horen niet thuis in onze voeding. Daarom is er Blue Water Bento, de plasticvrije en oceaanvriendelijke collectie van ECOlunchboxes. De herbruikbare brooddozen en lekvrije snackdoosjes zijn vervaardigd in roestvrij staal en herkenbaar aan het reliëf van de blauwe golf op het siliconen deksel.
ECOlunchboxes breidt zijn collectie broodtrommels en snack containers uit met handige accessoires, zoals herbruikbaar bestek en sporks in rvs. Ook alle deksels zijn apart verkrijgbaar.