• Travel health care products

Profiel Care Plus

Sinds 1992
Stichter: Arnoud Aalbersberg
Origine: Almere, Nederland
Eigendom van Tropenzorg B.V.
4U-from.me, malariavrije wereld in 2030

Over Care Plus

Een reiziger die zich goed voorbereidt zorgt voor Care Plus in zijn bagage. Met de gezondheidsbeschermende producten van Care Plus ga je onbezorgd op pad, zowel ver weg als dichtbij huis. Hun productlijn beschermt tegen o.a. stekende insecten, de zon, slechte hygiënische omstandigheden, vervuild drinkwater en biedt uitkomst bij het verlenen van eerste hulp bij de meest voorkomende ongelukken thuis en op reis. Care Plus is de specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. Hun producten zijn altijd wetenschappelijk getest en steeds toonaangevend.

Anti-Insect

Met de insectenwerende producten van Care Plus kan u zich beschermen tegen insecten, zoals (malaria)muggen, steekvliegen en teken. Jeuk, uitslag of andere allergische reacties zijn verleden tijd dankzij de anti-insectenspray met 30%, 40% of 50% DEET. Voor baby’s, kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is er de anti-insectbescherming van Care Plus zonder DEET. Onder een - al dan niet geïmpregneerd - muskietennet voor 1 of 2 personen slaapt u bovendien op beide oren, volledig beschermd tegen malariamuggen en andere insecten.

Care Plus gamma

Anti-Insect
Hygiëne
EHBO
Zonnebescherming

EHBO

Een compacte EHBO-kit is onontbeerlijk als u verre reizen maakt, maar ook tijdens een familiedagje uit, sportactiviteiten of zelfs thuis. De travelkits van Care Plus zijn vooral handig op vakantie, zodat u altijd en overal de eerste hulp kan toepassen. Deze reis-EHBO bevat allerhande verbandmiddelen en kompressen voor wondverzorging, maar ook plakpleisters om blaren te voorkomen en hechtpleisters voor voetverzorging. U hebt ze in verschillende uitvoeringen: het grote familiepakket, de mini basisversie, de praktische Waterproof travelkit …

Hygiëne

Care Plus heeft producten voor persoonlijke hygiëne op reis, zoals de biologisch afbreekbare zeep die voor alles bruikbaar is: handen reinigen, afwas van bestek, borden en ander kookgerei, een handwas kledij … Afdrogen kan met de sneldrogende en antibacteriële handdoek in compact formaat. Bij uitdrogingsverschijnselen helpen de O.R.S.-zakjes voor een betere vochtopname. En hun waterfilter zuivert drinkwater van protozoa, bacteriën en virussen

Zonnebescherming

De zonnebrandproducten van Care Plus zorgen voor de beste uv-bescherming van de huid tegen de zon. Dankzij zijn hoge UPF-waarde beschermt deze zonnecrème met factor 50 uw gezicht gegarandeerd tegen schadelijke uv-A en uv-B-stralen, zonnebrand en huidveroudering. Het product werd getest op de gevoelige huid, waardoor u het ook in geval van acné, allergieën of bij baby’s kan gebruiken.